Via een lange omweg  als actrice, documentaire maakster en fotografe heb ik mijn grote liefde de schilderkunst gevonden.

Ondanks mijn creatieve opleidingen ben ik in de schilderkunst een autodidact, ploeteren , zoeken, ontdekken en lef hebben , hebben mij gebracht daar waar ik nu ben.

Het op een schone manieren werken met kleuren en toch heel expressionistisch en ruig met messen en kwasten experimenteren hebben uiteindelijk mijn eigen abstracte manier van schilderen opgeleverd.

 

 

Zoektocht

Ik zoek naar verdieping, verborgen emoties en onverwachte vormen. Vooral het laag over laag werken geeft voor mij het gevoel van een verhaal vertellen.

Jaren heb ik mij met heel erg kleurrijk werk bezig gehouden terwijl ik op het moment weer meer in de pure rustige soms donkere kleuren ben beland.

Het heerlijke van schilderen is dat je je kunt uiten op een manier die heel persoonlijk is maar je verhaal op doek is vaak ook  toegankelijk  voor anderen en de schilderijen groeien en leven automatisch met je mee , ze laten je ontwikkeling zien.

Waar ik heel trots op ben is dat ik me verdiept heb in het abstract kunnen vormgeven van wat iemand anders in zijn hoofd heeft, door gesprekken en inleving kan ik een beeld vormen van wat die ander wilt zien. Dit is spannend en drijvend.

Zelf reis ik regelmatig  naar mooie plekken op de wereld voor mijn inspiratie, maar gewoon goed kijken , luisteren en voelen in het dagelijkse leven , geven al zo veel prachtige en onverwachte momenten. Ik ben dan ook intens dankbaar voor mijn talent en hoop dit nog lang en met veel mensen te kunnen gaan delen en er samen  van te kunnen genieten als de schilderijen uitwaaieren over de hele wereld en hun eigen verhaal vertellen en geschiedenis gaan schrijven .

SACHA.