Sacha van Keep

Login

BEDRIJVEN EN KUNST

✓ Grootste collectie van Noord-Holland     600 m2 aan kunst in Amsterdam     Gratis proefplaatsing     Renteloos afbetalen in 6/12 maanden     Kunst uitleen privé en zakelijk.

BEDRIJVEN EN KUNST

Art District biedt bedrijven professionele en flexibele kunstuitleen tegen aantrekkelijke tarieven. Maak kennis met onze heldere adviezen, het gemak van de complete service en ervaar de ruime keuze uit onze kunstcollectie. Nog nooit was het zo eenvoudig om uw kantoor in te (laten) richten met kunst die bij uw organisatie past.

Keuze uit 500 kunstwerken van 85 kunstenaars.

In onze collectie vindt u niet alleen originele unieke schilderijen, maar ook sculpturen en originele relatiegeschenken en gepaste afscheidscadeau’s. U kunt onze collectie alvast bekijken op deze website.

Huren
Het tarief voor huren van kunstwerken bedraagt 3% van de waarde van de gehuurde collectie per maand. Hiervan betaald u 2/3 aan huur en 1/3 spaart u. Alle kosten zijn inbegrepen (waaronder intake, kunstadvies, transport, plaatsing en verzekering) Het minimum huurbedrag bedraagt € 200,- per maand, ex. BTW (bij een huurbedrag van € 6666,-) De looptijd 12 maanden.
Na 12 maanden kan er een nieuwe collectie uitgekozen worden.

Kopen
De tarieven voor het kopen van een kunstwerk staan op de website vermeld. Vanaf een afname van € 5000,- zijn alle kosten inbegrepen (waaronder intake, kunstadvies, transport en plaatsing) Kunst gekocht bij ART District is een goede investering die alleen maar in waarde zal stijgen.

Medewerkersvoordeel
ART District biedt de werknemers van uw organisatie een aantrekkelijke korting.
Het medewerkersvoordeel. Uw medewerkers kunnen een keuze maken uit de totale kunstcollectie van ART District en ontvangen hierbij 10% korting op de aankoopsprijs. Het medewerkersvoordeel is geldig zolang uw organisatie kunst huurt bij ART District.

Vrijblijvende intake
Het samenstellen van een kunstcollectie begint bij ART District met een gratis en vrijblijvende intake bij u op kantoor door 1 van onze kunstadviseurs. Tijdens deze intake zullen uw persoonlijke voorkeuren ten aanzien van de kunst besproken worden. Denk hierbij aan:

  • Uitstraling bedrijf
  • Aantal kunstwerken
  • Stijl kunst
  • Budget
  • Toe te passen ophangsystemen

Om een compleet beeld te krijgen van het bedrijf, de ruimte (interieur en huisstijl) en het imago is een korte rondleiding in het kantoor handig. Er kan dan gekeken worden naar de verschillende ruimtes waar kunst gewenst is. Denk hierbij aan algemene ruimtes als entree, vergaderzalen en gangen en natuurlijk de werkplekken.
Voorselectie per e-mail
Na een vrijblijvende intake krijgt u per e-mail een voorselectie gepresenteerd met kunstwerken die bij uw wensen en bedrijf passen.

Complete service
ART District staat garant voor een snelle levering en vakkundige plaatsing. De werken worden in overleg binnen 15 dagen geleverd en geplaatst.

Relatiegeschenken/ Cadeaubonnen
Het kunstaanbod van ART District is heel geschikt om snel en gemakkelijk een origineel relatiegeschenk uit te (laten) zoeken of een cadeau ter gelegenheid van een afscheid of jubileum.

Soms wilt u de ontvanger van het geschenk zelf de keuze laten. Daarom biedt ART District tevens een kunstbon voor elk gewenst bedrag, zodat de gelukkige ontvanger zelf kan kiezen uit het ruime kunstaanbod van ART District.

Wilt u zich graag persoonlijk laten voorlichten door 1 van onze kunstadviseurs. Tel 020 3302370 of mail naar info@artdistrict.nl voor een vrijblijvende intake bij u op kantoor.

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief inschrijving

* verplichte velden
nl_NLDutch